Cenik

Cenik tečajev


Veljavnost cenika od 30.09.2021

 

 

SPLOŠNI POGOJI

 

POGOJI PLAČILA, REZERVACIJE in UDELEŽBE

Plačilo tečaja, nakazilo zneska na TRR Jadralno društvo ODPLUJ, vam zagotovi mesto na jadrnici v določenem terminu. V primeru, da nakazilo celotnega zneska ni razvidno na TRR do datuma valute, ki je naveden na preračunu, se rezervacija mesta za usklajen termin stornira.

Odpoved tečaja  in vračilo denarja:

  • Do 20 dni pred izvedbo tečaja 100% vračilo zneska
  • Do 15 dni pred izvedbo tečaja 80% vračilo zneska
  • Do 7 dni pred izvedbo tečaja 50% vračila denarja
  • Od 7 dni do datuma izvedbe tečaj vračilo denarja NI VEČ MOŽNO!

SPLOŠNI POGOJI IZVEDBE

Tečaj bo izpeljan v primeru ugodnega vremena – do 22 vozlov vetra. V primeru močnega celodnevnega dežja ali vetra nad 22 vozlov vetra tečaj odpade in bo prestavljen na nov termin.

UKREPI za ZAJEZITEV OKUŽBE COVID 19 v ŠOLI JADRANJA ODPLUJ

Zaradi prisotnosti novega korona virusa moramo pri opravljanju vsakodnevnih opravil in izvajanju aktivnosti še posebej paziti, da se ne okužimo ali nevede prenesemo okužbo na ljudi okrog sebe.

Pomembno je, da dosledno upoštevamo preventivne ukrepe (nosimo masko, skrbimo za higieno rok in kašlja, upoštevamo varno medosebno razdaljo), v primeru slabega počutja oziroma bolezni pa se ne udeležimo tečaja.

Pri opravljanju dejavnosti Šole jadranja ODPLUJ, tako tečajniki, kot inštruktorji, moramo in upoštevamo priporočila in usmeritve Nacionalnega inštituta za javno zdravje (https://www.nijz.si/sl/sproscanje-ukrepov-covid-19), prav tako pa veljavne pogoje (PCT), ki nam jih narekuje vlada RS, oziroma pristojne institucije. 

Tečaji bodo izpeljani v primeru, da bodo epidemiološke razmere ugodne, in da za izvajanje tečajev ne bo omejitev. 

SPLOŠNI POGOJI UPORABE

Vsak obiskovalec in uporabnik spletne strani www.solajadranja.si se strinja z vsemi splošnimi pogoji poslovanja, ki so navedeni na www.solajadranja.si (Jadralno društvo ODPLUJ). Če se ne strinjate s splošnimi pogoji poslovanja, Vas naprošamo, da zapustite spletno mesto www.solajadranja.si Splošni pogoji www.solajadranja.si (Jadralno društvo ODPLUJ) so sestavljeni na podlagi priporočil Gospodarske Zbornice Slovenije (GZS) in v skladu z ZAKONOM O VARSTVU POTROŠNIKOV (ZVPot-UPB2) (uradno prečiščeno besedilo), Stran 11845, objavljeno na spletni strani www.uradni-list.si.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Pri Šola jadranja ODPLUJ, Jadralno društvo ODPLUJ izredno spoštujemo in cenimo vašo zasebnost. Zaradi naših visokih standardov si želimo, da poteka naša komunikacija hitro, nemoteno in učinkovito. 25. maja 2018 se je pričela neposredna uporaba UREDBE 2016/679 EVROPSKEGA PARLAMENTA IN SVETA o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov (GDPR). Vaše osebne podatke zbiramo za potrebe izvajanja naročene storitve in ker si želimo, da ste o naših storitvah sproti obveščeni (kot na primer: novi ponudbi, akcijah, popustih, nagradnih igrah,…) Vse osebne podatke varujemo in jih bomo varovali v skladu s pozitivno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov in uredbo GDPR in jih ne bomo posredovali tretjim osebam, ali iznašali izven R Slovenije. Prav tako ne bomo oblikovali profilov. Hranili jih bomo do vašega preklica. Soglasje lahko prekličite kadarkoli. Pišite nam na naš mail. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izdajala do njenega preklica.

Upravljalec podatkov je Jadralno društvo ODPLUJ, Mariborska ul 11, 2370 Dravograd, Davčna številka: 83772812

Podatke o vas pridobivamo na več načinov, ko: se registrirate kot uporabnik, oddate naročilo za tečaj, se prijavite na tečaj, se naročite na e-knjigo, nam pošljete elektronsko pošto, pregledujete naše vsebine, z nami komunicirate preko družbenih omrežij. Tehnične podatke pridobivamo avtomatično. Google, Facebook, Instagram in druga družbena omrežja ter oglaševalske agencije nam posredujejo podatke, za katere ste jim to dovolili. Podatke bomo uporabili za informiranje o novih terminih in oglaševanje.