Poslanstvo

Naše poslanstvo

 

Ideja in namen Šole jadranja ODPLUJ je nuditi visoko kakovostno podajanje navtičnega znanja z individualnim pristopom. Predstaviti ljudem da je jadranje šport, ki je dostopen vsem starostnim skupinam. Vsem, ki bi radi na novo spoznali, poglobili znanje, se izpopolnili ali pa le ponovno uživali v navtiki. Naša ekipa si prizadeva zadovoljiti vse navtične želje strank. Nudimo vam vse vrste, stopnje tečajev, s katerimi boste lahko izbrali pravega za sebe.

Ne zadovoljite se s povprečnim, zagotovite sebi in svojim najbližjim le najboljše. Inštruktorji v Šoli jadranja ODPLUJ imajo veljavno in potrjeno licenco s strani Jadralne zveze Slovenije za 2022. Ali pa veljaven izpit Poveljnik jahte do 100BT (Hrvaški izpit:  Zapovjednik Jahte do 100BT/Master of Yachts up to 100GT)

Zakaj jadranje? Odgovor je pri nas v Šoli jadranja ODPLUJ je enostaven.

Jadranje je vsekakor šport prihodnosti! Gre za ekološki šport, ki izkorišča že tisoč let znano moč narave – veter. Lahko bi rekli, da najbolje promovira načela narave, saj je od njih hkrati odvisno in jih izkorišča. Jadranje je šport gentlemanov, razumnikov, poslovnežev, športnikov in ljubiteljev narave, ki na morju najdejo svoj mir in svobodo. Je šport odgovoren do narave in soljudi. In ravno zaradi vseh teh lastnosti se njegova priljubljenost v zadnjem času močno povečuje.