Seascape 18

Ste za akcijo? –> Mi vam jo omogočimo.

Tečaj jadranja v Šoli jadranja ODPLUJ na Seascape 18 ali najem jadrnice Seascpae 18.

Jadrnico Seascape 18 si lahko sposodite na Velenjskem jezeru za popoldansko ali dnevno jadranje. Čakala vas bo že pripravljena za izplutje. Lahko pa si jo spodite tudi na prikolici in jo odpeljete kam drugam, na kakšno drugo jezero ali pa na morje.

Za pa ur, en dan, vikend ali pa celo za nekaj dni. Jadrnico lahko odpeljete s seboj na svojo počitniško destinacijo (kamp, apartma, hotel, vikend) in jo izkoriščate za dnevna jadranja ali pa jo odpeljete na izhodišče, kjer lahko začnete večdnevno avanturo (jadrnica ima dve manjši ležišči).

Če pa ste za še več adrenalina, pa vam jadrnico posodimo tudi za regato! Seveda vam bomo točno povedali kako pripravite Seascape 18 za jadranje. Jadrnica ima dosti prostora za 4 člansko družino, družbo prijateljev ali pa samo za enega jadralca primeru, da bi se radi izognili postavljanju in pripravljanju jadrnice na plovbo, pa vam bomo to uredili mi.

Če bi za začetek radi preizkusili jadranje s Seascape 18 in za to raje najeli izkušenega inštruktorja, ki vam poleg jadranja pokaže še kaj več, pa vam ponudimo tudi to.

Torej, akcija zagotovljena. –> Vi se samo odločite kje, kam, kdaj in kako dolgo! Pišite nam če vas zanima še več: info@solajadranja.si. Cenik za najem in tečaj najdete pod CENIK