Odpluj

Tečaj VHF GMDSS postaja

Skupinski

program

5

šolskih ur

Program

z organizirane skupine

Šola jadranja ODPLUJ

Opis tečaja

Tečaj za VHF postajo traja 5 šolskih ur in ustreza izpitnemu programu Uprave RS za pomorstvo. Tečaj poteka po preizkušenem sistemu kombinacije predavanj, praktičnih vaj iz upravljanja VHF postaje ter primerov komunikacije na morju iz prakse.

Tečaj vodijo izkušeni predavatelji, ki se 100% posvetijo tečajnikom, tako da so ti dobro pripravljeni na izpit in znajo odgovoriti na več kot 120 možnih izpitnih vprašanj.

Paket vključuje izpitne stroške in vso korespondenco v zvezi s prijavo na izpit za upravljanje z radijsko postajo VHF GMDSS. V vašem imenu poravnamo upravno takso in pristojbino v višini 49,50 € ter pošljemo prijavne obrazce (izpolnjene ob pričetku tečaja) na Upravo RS za pomorstvo.

Prijava na tečaj
Šola jadranja
Šola jadranja

Šola jadranja ODPLUJ

Kaj tečaj obsega?

Paket vključuje našo najsodobnejšo literaturo in pripomočke, ki jih boste uporabljali na tečaju in doma za pripravo na izpit:

  • priročnik za upravljanje z radijsko postajo VHF GMDSS.
  • priprava na izpite za čoln (Vprašanja z odgovori za VHF izpit)
  • VHF klicne kartice.

Vsebina tečaja za VHF izpit:

  • pravila o radijski službi
  • osnove radiotelefonije in
  • delo na GMDSS opremi ali simulatorju.

Cena: 141.00€

Kje in kdaj?

Tečaj za VHF postajo se izvaja v Izoli, Ljubljani, Celju, Slovenj Gradcu, Novi Gorici in Mariboru. Seveda nas lahko kontaktirate in lokacijo tečajev za zaključene družbe določimo po dogovoru.

Za točne datume nam pošljite povpraševanje oz prijavo za kraj kjer bi opravljali tečaj. Skupaj z našimi predavatelji boste osvojili vse potrebne veščine in znanja za samostojno in odgovorno
plovbo.

Prijava na tečaj

Šola jadranja ODPLUJ

Kaj tečaj vključuje?

Priročnik za upravljanje z radijsko postajo VHF GMDSS (Vprašanja z odgovori za VHF izpit) VHF klicne kartice dobite na tečaji.

Tečaj za VHF postajo izvajamo tudi individualno oziroma za organizirane skupine.

Cena tečaja: 159,90€

Prijava na tečaj

Individualni

program

5

šolskih ur

Program

za organizirane skupine