O nas

Zakaj jadranje?

Odgovor je pri nas v Šoli jadranja ODPLUJ je enostaven.

Jadranje je vsekakor šport prihodnosti! Gre za ekološki šport, ki izkorišča že tisoč let znano moč narave – veter. Lahko bi rekli, da najbolje promovira načela narave, saj je od njih hkrati odvisno in jih izkorišča. Jadranje je šport gentlemanov, razumnikov, poslovnežev, športnikov in ljubiteljev narave, ki na morju najdejo svoj mir in svobodo. Je šport odgovoren do narave in soljudi. In ravno zaradi vseh teh lastnosti se njegova priljubljenost v zadnjem času močno povečuje.

 

 

ŽIVA

ŽIVA

Inštruktor jadranja, Stiki z javnostjo

Dolgoletne izkušnje na regatnih jadrnicah je uporabila in usmerila v poučevanje navtičnih navdušencev. Živa je koordinatorka med samo ekipo, tečajniki, organizatorka tečajev, administratorka.

DOMEN

DOMEN

Inštruktor jadranja, Stiki z morjem in akcijo

Tam kjer je možnost jadranja in navtike, tam je Domen. Izkušen jadralec, inštruktor, pedagog. Ljubitelj regatnega jadranja in izjemen skiper, ki vas bo navdušil s svojo navtično energijo.

MATJAŽ

MATJAŽ

Inštruktor jadranja, Stiki z jadrnico in jadralci

Matjaž je pravi strokovnjak za veter. Jadranje ima v krvi v vseh oblikah, prav tako pa ima v krvi jadralna regatna pravila. Je tudi regatni uradnik, strokovni delavce na področju jadranja za organizacijo in vodenje regat.

JURIJ

JURIJ

Mornar motorist, Stiki z navtiko in hedonizmom

Nekateri štejejo dneve na morju, Jurij šteje tiste na kopnem. Hedonist na morju in ekspert na jadrnici. Če vas navtična pot zanese v Zadarski arhipelag, boste njega zagotovo srečali, pa ne na kopnem, na morju.

Ideja in namen Šole jadranja ODPLUJ je nuditi visoko kakovostno podajanje navtičnega znanja z individualnim pristopom. Predstaviti ljudem da je jadranje šport, ki je dostopen vsem starostnim skupinam, prav tako pa tudi vsem, ki bi radi na novo spoznali, poglobili znanje, se izpopolnili ali pa le ponovno uživali v navtiki. Naša ekipa si prizadeva zadovoljiti vse navtične želje strank. Nudimo vam vse vrste, stopnje tečajev, s katerimi boste lahko izbrali pravega za sebe. Ne zadovoljite se s povprečnim, zagotovite sebi in svojim najbližjim le najboljše. Inštruktorji v Šoli jadranja ODPLUJ imajo veljavno in potrjeno licenco s strani Jadralne zveze Slovenije za 2022 ( https://www.jzs.si/imetniki-licenc/). Ali pa veljaven izpit Poveljnik jahte do 100BT ( Zapovjednik Jahte do 100BT/Master of Yachts up to 100GT)

 

Lep pozdrav Živa, Domen, Matjaž in Jurij!