O nas

Zakaj jadranje?

Odgovor je pri nas v Šoli jadranja ODPLUJ je enostaven. Jadranje je vsekakor šport prihodnosti! Gre za ekološki šport, ki izkorišča že tisoč let znano moč narave – veter. Lahko bi rekli, da najbolje promovira načela narave, saj je od njih hkrati odvisno in jih izkorišča. Jadranje je šport gentlemanov, razumnikov, poslovnežev, športnikov in ljubiteljev narave, ki na morju najdejo svoj mir in svobodo. Je šport odgovoren do narave in soljudi. In ravno zaradi vseh teh lastnosti se njegova priljubljenost v zadnjem času močno povečuje.

Ideja in namen naše Šole jadranja ODPLUJ je nuditi visoko kakovostno podajanje znanja jadranja in z individualnim pristopom, pokazati ljudem da je jadranje šport, ki je dostopen vsem starostnim skupinam, prav tako pa vsem ki bi radi na novo spoznali, poglobili znanje, se izpopolnili ali pa le ponovno uživali v vetru in vodi s pomočjo belih jader.

Naša ekipa si prizadeva zadovoljiti vse želje strank in vam z veseljem pomagati pri izbiri načina jadranja; dvosedi, enosedi, potovalne jadrnice. Prav tako pa vam nudimo vse vrste, stopnje tečajev, s katerimi boste lahko izbrali pravega za sebe. Torej, ne zadovoljite se s povprečnim, zagotovite sebi in svojim najbližjim le najboljše, zato smo tukaj mi – Šola jadranja ODPLUJ!

Vsi inštruktorji v Šoli jadranja ODPLUJ imajo veljavno in potrjeno licenco s strani Jadralne zveze Slovenije za 2021.

 

Lep pozdrav ekipa Šole jadranja ODPLUJ.