Odpluj

Splošni pogoji

Šola jadranja ODPLUJ

Splošni pogoji – Šola jadranja Odpluj

Pogoji plačila, rezervacije in udeležbe

Plačilo tečaja, nakazilo zneska na TRR Jadralno društvo ODPLUJ, vam zagotovi mesto na jadrnici v določenem terminu. V primeru, da nakazilo celotnega zneska ni razvidno na TRR do datuma valute, ki je naveden na preračunu, se rezervacija mesta za usklajen termin stornira.

Odpoved tečaja in vračilo denarja

  • Do 20 dni pred izvedbo tečaja 100% vračilo zneska
  • Do 15 dni pred izvedbo tečaja 80% vračilo zneska
  • Do 7 dni pred izvedbo tečaja 50% vračila denarja
  • Od 7 dni do datuma izvedbe tečaj vračilo denarja NI VEČ MOŽNO!
  • Tečaj skiper je možno odpovedati s povračilom do 30 dni pred izvedbo tečaja, v nasprotnem primeru vračilo denarja ni možno. Sprememba termina s strani tečajnika je možna do 30 dni pred razpisanim terminom.

Splošni pogoji izvedbe

Tečaj (1 dnevni in 2 dnevni tečaj) bo izpeljan v primeru ugodnega vremena – do 23 vozlov konstantnega vetra. Ne velja za sunke vetra do 23 vozlov. V primeru močnega celodnevnega dežja ( vsaj 6 ur dežja v času tečaja po vremenski napovedi)  ali nad 23 vozlov konstantnega vetra, tečaj odpade in bo prestavljen na nov termin. Tečaj skiper, 4 dni, se prilagodi vremenu in napovedi, in je izpeljan tudi v zahtevnejših vremenski pogojih. Izpeljan bo tudi v primeru slabšega vremena in dežja. Vsebina tečaja se prilagodi vremenskim razmeram. Individualni navtični tečaj se prilagodi vremenu po vsebini, in je lahko izpeljan tudi v zahtevnejših vremenski pogojih, odvisno od želja in zahtev tečajnikov in stopnje njihovega znanja.

Ukrepi za zajezitev okužbe covid-19 v šoli jadranja odpluj

Zaradi prisotnosti novega korona virusa moramo pri opravljanju vsakodnevnih opravil in izvajanju aktivnosti še posebej paziti, da se ne okužimo ali nevede prenesemo okužbo na ljudi okrog sebe.

Pomembno je, da dosledno upoštevamo preventivne ukrepe (nosimo masko, skrbimo za higieno rok in kašlja, upoštevamo varno medosebno razdaljo), v primeru slabega počutja oziroma bolezni pa se ne udeležimo tečaja.

Pri opravljanju dejavnosti Šole jadranja ODPLUJ, tako tečajniki, kot inštruktorji, moramo in upoštevamo priporočila in usmeritve Nacionalnega inštituta za javno zdravje (https://www.nijz.si/sl/sproscanje-ukrepov-covid-19), prav tako pa veljavne pogoje (PCT), ki nam jih narekuje vlada RS, oziroma pristojne institucije.

Tečaji bodo izpeljani v primeru, da bodo epidemiološke razmere ugodne, da za izvajanje tečajev ne bo omejitev in/ali da, bodo izpolnjeni PCT pogoji.