Termini

PRIHAJAJOČI TERMINI V ŠOLI JADRANJA ODPLUJ

 • 12.06. TEČAJ JADRANJA Izola VSA MESTA ZASEDENA
 • 13.06. TEČAJ PRISTAJANJA Izola VSA MESTA ZASEDENA
 • 19.06. TEČAJ JADRANJA Izola NOV TERMIN
 • 20.06. INDIVIDUALNI PROGRAM ali JADRALNI IZLET
 • 31.07. INDIVIDUALNI PROGRAM ali JADRALNI IZLET
 • 04.09. INDIVIDUALNI PROGRAM ali JADRALNI IZLET
 • 11.09. TEČAJ PRISTAJANJA Izola NOV TERMIN
 • 12.09. TEČAJ JADRANJA Izola NOV TERMIN
 • 18.09. – 19.09. TEČAJ JADRANJA SAMOSTOJNOST Izola NOV TERMIN
 • 26.09. TEČAJ PRISTAJANJA Izola NOV TERMIN
 • 02.10. TEČAJ JADRANJA Izola NOV TERMIN

 

Prijave na: info@solajadranja.si

 

 

 

 

 


SPLOŠNI POGOJI

 

 

POGOJI PLAČILA, REZERVACIJE in UDELEŽBE

Plačilo tečaja, nakazilo zneska na TRR Jadralno društvo ODPLUJ, vam zagotovi mesto na jadrnici v določenem terminu. V primeru, da nakazilo celotnega zneska ni razvidno na TRR do datuma valute, ki je naveden na preračunu, se rezervacija mesta za usklajen termin stornira.

Odpoved tečaja  in vračilo denarja:

 • Do 20 dni pred izvedbo tečaja 100% vračilo zneska
 • Do 15 dni pred izvedbo tečaja 80% vračilo zneska
 • Do 7 dni pred izvedbo tečaja 50% vračila denarja
 • Od 7 dni do datuma izvedbe tečaj vračilo denarja NI VEČ MOŽNO!

SPLOŠNI POGOJI IZVEDBE

Tečaji bodo izpeljani v primeru, da bodo epidemiološke razmere ugodne, in da za izvajanje tečajev ne bo omejitev. Prosim vas, da na tečajih upoštevate preventivne ukrepe vezane na širjenje COVID 19 in vsa navodila, ki jih izdajo pristojne institucije (NIJZ, WHO). Tečaj bo izpeljan v primeru ugodnega vremena, v primeru močnega dežja ali vetra nad 22 knt tečaj odpade.

SPLOŠNI POGOJI UPORABE

Vsak obiskovalec in uporabnik spletne strani www.solajadranja.si se strinja z vsemi splošnimi pogoji poslovanja, ki so navedeni na www.solajadranja.si (Jadralno društvo ODPLUJ). Če se ne strinjate s splošnimi pogoji poslovanja, Vas naprošamo, da zapustite spletno mesto www.solajadranja.si Splošni pogoji www.solajadranja.si (Jadralno društvo ODPLUJ) so sestavljeni na podlagi priporočil Gospodarske Zbornice Slovenije (GZS) in v skladu z ZAKONOM O VARSTVU POTROŠNIKOV (ZVPot-UPB2) (uradno prečiščeno besedilo), Stran 11845, objavljeno na spletni strani www.uradni-list.si.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Pri Šola jadranja ODPLUJ, Jadralno društvo ODPLUJ izredno spoštujemo in cenimo vašo zasebnost. Zaradi naših visokih standardov si želimo, da poteka naša komunikacija hitro, nemoteno in učinkovito. 25. maja 2018 se je pričela neposredna uporaba UREDBE 2016/679 EVROPSKEGA PARLAMENTA IN SVETA o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov (GDPR). Vaše osebne podatke zbiramo za potrebe izvajanja naročene storitve in ker si želimo, da ste o naših storitvah sproti obveščeni (kot na primer: novi ponudbi, akcijah, popustih, nagradnih igrah,…) Vse osebne podatke varujemo in jih bomo varovali v skladu s pozitivno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov in uredbo GDPR in jih ne bomo posredovali tretjim osebam, ali iznašali izven R Slovenije. Prav tako ne bomo oblikovali profilov. Hranili jih bomo do vašega preklica. Soglasje lahko prekličite kadarkoli. Pišite nam na naš mail. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izdajala do njenega preklica.

Upravljalec podatkov je Jadralno društvo ODPLUJ, Mariborska ul 11, 2370 Dravograd, Davčna številka: 83772812

Podatke o vas pridobivamo na več načinov, ko: se registrirate kot uporabnik, oddate naročilo za tečaj, se prijavite na tečaj, se naročite na e-knjigo, nam pošljete elektronsko pošto, pregledujete naše vsebine, z nami komunicirate preko družbenih omrežij. Tehnične podatke pridobivamo avtomatično. Google, Facebook, Instagram in druga družbena omrežja ter oglaševalske agencije nam posredujejo podatke, za katere ste jim to dovolili. Podatke bomo uporabili za informiranje o novih terminih in oglaševanje.