Odpluj

Tečaj za gumenjak, motorni čoln

Motorni čoln

oz. gumenjak

6 ur

na dan

4

osebe

Šola jadranja ODPLUJ

Opis tečaja

Ta program je namenjen vsem, ki bi radi več praktičnega znanja s področja individualnega upravljanja z motornim čolnom ali gumenjakom. Za ta program se odločajo lastniki motornih čolnov ali gumenjakov, ki imajo premalo izkušenj in praktičnega znanja, pa bi ga radi nadgradil, da bo njihova plovba varnejša.

Raziskave dokazujejo, da številni navtiki v svojih plovilih sedijo/stojijo in se držijo napačno. Slabo urejen vozniški prostor (kokpit) je pogosto vzrok nepravilnega dela rok in nepravilnega manevriranja, kar lahko usodno vpliva na varno vožnjo.

Večina amaterskih navtikov ne ve natančno, kako pravilno uporabljati ročico za hitrost, dati v nevtralno in v vzvratno. Prav tako navtiki niso seznanjeni z uporabo trima in obratomera.

Program se prilagodi željam tečajnikov. Tečaj se  izvaja Izoli ali Portorožu.

Prijava na tečaj
Šola jadranja
Šola jadranja

Šola jadranja ODPLUJ

Kaj tečaj obsega?

Tečaj za gumenjak, motorni čoln je sestavljen iz teoretičnega in praktičnega dela, ki ga udeleženci izvajajo z našim plovilom. Tečaja se lahko po predhodnem dogovoru udeležite tudi s svojim plovilom. V tem primeru je cena drugačna. Vsak udeleženec tečaja bo usposobljen za opravljanje vseh opravil na motornem čolnu. V času izvajanja praktičnih vaj ste pod stalnim nadzorom inštruktorja, ki vam sproti daje navodila za izboljšanje vašega odziva v nastali situaciji. Ob koncu tečaja vsak udeleženec dobi nalogo, interni preizkus znanja, kjer lahko vidi svoj napredek in sposobnosti.

Vsebine se prilagodijo željam tečajnikov, v ceno pa je všeto:

  • strokovno vodenje
  • uporaba čolna
  • gorivo
  • interni preizkus znanja
Prijava na tečaj

Šola jadranja ODPLUJ

Kaj tečaj vključuje?

Trajanje tečaja: 6 ur

Cena tečaja: 99,00€  na osebo za skupino 4 osebe

Nudimo tudi individualni program gumenjak, motorni čoln.

Termini se uskladijo individualno.

Prijava na tečaj

Motorni čoln

oz. gumenjak

4

osebe

6 ur

na dan