Tečaj Za Gumenjak, Motorni Čoln

TEČAJ ZA GUMENJAK, MOTORNI ČOLN

 

Ta program je namenjen vsem, ki bi radi več praktičnega znanja s področja upravljanja z motornim čolnom ali gumenjakom. Za ta program se odločajo lastniki motornih čolnov, gumenjakom, ki imajo premalo izkušenj in praktičnega znanja, pa bi le tega radi nadgradili za bolj varno plovbo. Program se prilagodi željam tečajnikov.

V ceno je všteto:

  • Strokovno vodenje
  • Uporaba čolna
  • Gorivo
  • Interni preizkus znanja

Raziskave dokazujejo, da številni navtiki v svojih plovilih sedijo/stojijo in se držijo napačno. Slabo urejen vozniški prostor (kokpit) je pogosto vzrok nepravilnega dela rok in nepravilnega manevriranja, kar lahko usodno vpliva na varno vožnjo.

Večina amaterskih navtikov ne ve natančno, kako pravilno uporabljati ročico za brzino, dati v nevtralno in vzvratno. Prav tako navtiki niso seznanjeni z uporabo trima in obratomerja.

Tečaj se  izvaja Izoli ali Portorožu.

Tečaj za gumenjak, motorni čoln je sestavljen iz teoretičnega in praktičnega dela, ki ga udeleženci izvajajo z našim plovilom. Tečaja se lahko po predhodnem dogovoru udeležite tudi z svojim plovilom ali plovilom. V tem primeru je cena drugačna. Vsak udeleženec tečaja bo usposobljen za opravljanje vseh opravil na motornem čolnu. V času izvajanja praktičnih vaj ste pod stalnim nadzorom inštruktorja, ki vam sproti daje navodila za izboljšanje vašega odziva v nastali situaciji. Ob koncu tečaja vsak udeleženec dobi nalogo, interni preizkus znanja, kjer lahko vidi svoj napredek in sposobnosti.

Trajanje tečaja: 6 ur

Cena tečaja: 99,00€ / osebi za skupino 4 osebe

Nudimo tudi individualni program gumenjak, motorni čoln.

Termini se uskladijo individualno.

 

 

Motorni čoln, gumenjak

4 oseb

6 ur / dan