Voditelj Čolna

VODITELJ ČOLNA

 

Vsebina Tečaja in kasneje izpita:

Z nami boste osvojili osnovna znanja za suvereno in odgovorno plovbo z čolnom do 24m:

  • Navigacije
  • Pomorstva
  • Motor-znanstva
  • Predpisov
  • Meteorologije

Potek:

Tečaj za voditelja je skladen izpitnemu programu Uprave Republike Slovenije za pomorstvo.

Med potekom tečaja boste osvojili različne veščine s pomočjo kombiniranega sistema predavanj ter praktične izvedbe vaj iz aktualnih pomorskih primerov.

Tečaj vodijo izkušeni predavatelji, ki se posvetijo tečajnikom, tako da so ti dobro pripravljeni na izpit in znajo odgovoriti vsa vprašanja, ki se jih lahko dobi na državnem izpitu.

Cena: 175.00€

Kje in Kdaj? Tečaji in teorija se izvaja v Izoli, Ljubljani, Celju, Slovenj Gradcu, Novi Gorici in Mariboru. Seveda nas lahko kontaktirate in lokacijo tečajev določimo po dogovoru.

Naši predavatelji – imamo skupino izkušenih predavateljev, ki s svojim obsežnim in dolgoletnim znanjem podajajo snov na zanimiv in interaktiven način. Skupno imajo več kot 20 let izkušenj na področju navigacije, pomorstva ter predpisov.

Skupaj z predavatelji boste osvojili vse potrebne veščine in znanja za samostojno in odgovorno plovbo.

Posebne Omejitve:

Izpit za čoln lahko naredi oseba stara najmanj 16 let in ima opravljeno prvo pomoč in je zdravstveno sposobna (zdravniško potrdilo isto kot za vozniško dovoljenje).

V kolikor ste imetnik vozniškega dovoljenja (A, B, C, D itd.) se šteje, da ste zdravstveno sposobni in da imate opravljeno PP.

Do dopolnjenega 18. leta starosti imetnik izpita za čoln ne sme upravljati s čolni nad 12m in gliserji.

 

 

 

Čoln

16 šolskih ur